Lov

Lov ~ Apartmani Pliva Lovišta na podučju opštine Šipovo predstavljaju pravi raj za ljubitelje prirode i lova. Po našim planinama, šumama i livadama svakodnevno se mogu vidjeti različite vrste divljači od kojih su najznačajniji tetrijeb, medvjed, vuk, lisica,  srndać, divlja svinja kao i druge vrste sitne divljači i ptica.

Na području opštine Šipovo u netaknutoj prirodi postoji veliki broj lokacija za dobar lov.

Lovni turizam predstavlja veoma specifičan oblik turizma koji zahtijeva izuzetnu organizaciju sa strogim pravilima ponašanja počev od samog prelaska granice, obezbjeđenje dozvola za oružje i municiju, prevoza do lovišta, smještaja u lovačke objekte, stručnih vodiča, veterinarskih usluga i sveg drugog što je neophodno za dobar lov.

Lov ~ Apartmani Pliva Naše domaćinstvo je u izuzetnoj prilici da vam organizuje dobar lov u saradnji sa Lovačkim udruženjem Tetrijeb – Šipovo, koje  svake godine u februaru mjesecu organizuje hajku va vuka, lov na divlju svinju kao i sportsku manifestaciju – gađanje glineni golubova. Pored toga važno je spomenuti da raspolažu i sa šest lovačkih čeka opremljenih po najvišim lovačkim standardima koje su pogodne kako za lov tako i za foto safari.

Ukoliko ste zainteresovani za lov ili foto safari, obratite nam se sa povjerenjem.

 

Dobro nam došli ! 

Dobar pogled ! 

Vrati se