Vožnja bicikla

Vožnja bicikla Lijepo vrijeme je idealno za boavak u prirodi daleko od kuće, baveći se inspirativnim i zdravim aktivnostima. Vožnja bicikla, odlična ideja.
Vožnja bicikla je izuzetan sport iz više razloga a prvenstveni iz zdravstvenih razloga. Osim što može biti zabavno, vožnja bicikla unapređuje kardiovaskularni sistem, jača mišiće i povećavava tjelesnu spremnost organizma.
Doživjeti prirodu, osjetiti sebe ili čak iskušati vlastite granice izdržljivosti, sve to možete doživjeti kod nas u Šipovu, naše planine, livade i rijeke, će vam pružiti nezaboravan odmor pun dožiljaja u prirodi.

Vožnja bicikla Zato nemoj te da oklijevajte, biciklo u ruke i dođite kod nas, ukoliko želite da vam mi obezbijedimo biciko za vožnju, nema problema i to ćemo da uradimo za vas i vaše zdravlje. U okviru Turističke organizacije Šipovo jedna od ponuda je i iznajmljivanje bicikla za različite uzraste i polove sa zaštitnom opremom, ali nije ni to sve takođe vam možemo ponuditi vožnju po markiranim i označenim biciklističkim stazama koje su takođe prilagođene za različite uzraste i starosnu dob biciklista.

Na biciklu, u prelijepoj prirodi, s foto aparatom u ruci, doživite nezaboravne trenutke i odmorite svoje tijelo i dušu kod nas.

Javite nam se i dogovorite vaš odmor.

Dobro nam došli !

Vrati se