Smještaj

apartments-radoja-apartmani-sipovo-smjestaj-lodging-1 Seosko domaćinstvo – Radoja, vjekovima živi i radi u mjesu Pljeva – opština Šipovo.  Nalazimo se u neposrednoj blizini rijeke Plive i njena tri prekrasna izvora..

Udaljeni smo od centra Šipova sedam kilometara i sa istim smo povezani seoskim asvaltnim putem. Kuće u kojima se nalaze tri odvojena apartmana sa po pet ležaja, dnevnim boravkom i kupatilom, su novije gradnje tako da vam pružaju mogućnost dobrog odmora i mirnog sna.

apartments-radoja-apartmani-sipovo-smjestaj-lodging-9

Ovdje je moguće osjetiti potpuni mir i tišinu koju rijetko gdje i kada današnji čovjek može doživjeti. Izuzetna atmosvera za opuštanje, koncentraciju, inspiraciju i odmor  Vam pruža netaknuta priroda našeg kraja. Pored toga u prilici smo da Vam priuštimo i mnoštvo aktivnosti u prirodi kao što su: lov, ribolov, planinarenje, vožnju bicikla, šetnju u prirodi, jednodnevne izlete pored rijeke Plive i Janj kao i aktivnosti koje su vezane za seoski turizam.

Oko naših kuća je lijepo sređeno dvorište sa dosta cvijeća, stabala kruške, jabuke, šljive te jednim starim stablom oraha koje svjedoči o prošlom vremenu.

Dobro nam došli !