Restoran

apartments-pliva-radoja-apartmani-restoran-restorant-7 Kada se putuje u neki novi kraj ili regiju, po običaju hrana i piće Vas prvi dočekaju i požele Vam dobrodošlicu. Preko tih prvih dodira, ukusa i mirisa, spoznajete i osjećate novu kulturu, ljude i sredinu.

U okviru našeg domaćinsta a za potrebe naših gosta, sagradili smo jedan etno restoran u kom se po pravili služi domaća – zdrava hrana. Kroz ovaj naš restoran u prilici smo da Vam predstavimo našu tradiciju i običaje vezano za hranu i piće.

apartments-pliva-radoja-apartmani-restoran-restorant-11 Naš restoran sa terasom predstavlja omiljeno mjesto našim gosta, pošto baš tu provode  najveći dio svog vremena u druženju i razgovoru.

Ukoliko se odlučite da dođete kod nas bićete u prilici da probate razne specijalitete naše kuhinje kao što su prvenstveno: pršut, sir, kajmak, kiselo mlijeko, proju, kačamak, pugaču, uštipke, pitu, ljevušu, prevrtu, razne vrste mesa spremljene na tradiconalni način na ražnju, roštilju ili ispod sača.

apartments-pliva-radoja-apartmani-restoran-restorant-12

Pored dobre hrane koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim tu su i naše rakije spremljene od šljive, kruške i jabuke, kao i naša rakija travarica kojoj su naši veliki prijatelji i gosti iz Švedske dali ime Plivovica, tako da je već danas Plivovica postala naš brend i znak raspoznavanja našeg domaćinstva u odnosu na druge.

Dobra riječ, čašica razovora i dobra hrana su naš moto.

ŽIVJELI …