Jednodnevni izleti

Da bi uljepšali Vaš boravak kod nas u prilici smo da vam organizujemo jednodnevne izlete na području naše opštine Šipovo, kao i susjednim opštinama Jajce i Mrkonjić Grad.

Prekrasna priroda, planine, rijeke i jezera kojima obiluje naš kraj, predstavljaju jedinstven i nadaleko čuven turistički region, koji predstavlja pravi lijek za dušu i tijelo današnjem čovjeku koji je izložen svakog dana raznim stresnim situacijama a koje nam nameće sam tempo današnjeg života. Da bi osvježili svoju dušu i tijelo u netaknutoj prirodi, pored naših prekrasnih rijeka i jezera mi vam predlažemo da u dogovoru sa vama i po vašem izboru za vas organizujemo nezaboravne jednodnevne izlete.

Pokušajte da zamislite jedan dan vašeg odmora na sledeći način.

Ustajete rano, dočekujete prve jutarnje zrake sunca, uživate u prelijepom cvrkutu ptica, vani se pije prva jutarnja kafa i rakija, doručkuje pršut, sir, kajmak i vruća pogača a potom odlazite u posjetu prirodi koja vam daje sve od sebe čak i mogućnost organizovanja ručka na cvjetnim livadama, pašnjacima ili prelijepim mjestima pored rijeke gdje voda svojim žuborom pjeva svoju pjesmu, potom opet majka priroda vas zove sebi u zagrljaj i tako do večernjih časova kad je vrijeme povratka do svog domaćina, koji vas po običaju dočekuje sa osmjehom na licu, kafom i rakijom u ruci, potom dolazi lagana večera, sabiranje utisaka i naravno odlazak na spavanje i lijepo sanjanje.

E da bi san bio java i da bi uživali u svom odmoru, pored osmjeha na licu i dobrodošlice, mi vam predlažemo da u dogovoru sa vama planiramo obilazak sledećih mjesta:

-         Obilazak izvora rijeke Plive

-         Obilazak toka rijeke Plive

-         Obilazak izletišta Ada – Sokočnica

-         Obilazak i kupanje na Plivskom jezeru – Jajce

-         Obilazak vodopada Plive u Jajcu

-         Obilazak izvora rijeke Janj

-         Obilazak izletišta Janjske Otoke

-         Obilazak kanjona rijeke Sokočnice

-         Obilazak izletišta Balkana – Mrkonjić Grad

-         Obilazak izletišta Zelenkovac – Mrkonjić Grad

-         Obilazak Olićkog jezera

-         Obilazak i kupanje na jezeru Đol

-         Obilazak manastira Glogovac i drugih vjerskih objekata

-         Posjeta otvorenom bazenu za kupanje Sokočnica

Vrati se