Planinarenje

Znamo da imate puno obaveza. Ali, poslušajte staru izreku: «Kada čovek nešto želi, on nađe način. A ako ne želi, nađe izgovor».

Planinarenje Apartmani Pliva Zato se naoružajte osmehom, nađite način, i… uživajte u proleću i društvu vaših najmilijih.
Da biste upoznali neku zemlju, ljude i običaje najbolji način je pješačenje, ako vam vrijeme to dozvoljava. Stoljetne šume, nepregledne ravnice, sela i gradovi, vrhovi planina u Bosni i Hercegovini pravi su izazov za dobre pješake.
Pored rekreacije i fizičkog zadovoljstva, uživanja u prirodnim ljepotama i rijetkostima, bićete u prilici da vidite i brojne kulturno-istorijske spomenike.

Planinarenje Apartmani Pliva Danas sve više ljudi bježi iz gradova i urbani sredina tražeći u prirodi spas za sebe, svoje tijelo i dušu. Netaknuta priroda kojom obiluje Šipovo pruža velike mogućnosti za sve vrste aktivnog odmora prvenstveno misleći na rijeke Plivu i Janj ali to nije sve što Šipovo može da ponudi svojim turistima. Teritorija opštine Šipovo predstavlja pravu zelenu oazu sa svojim bistrim jezerima, izvorima i rijekama kao i sa visokim stoljetnim šumama koje krase naše planinske masive.
Spoj ljepote naših šuma i planinskih rijeka nikoga nemogu ostaviti ravnodušnim a pogotovo ljubitelje avanutističkog turizma. Jedna od mogućnosti koja se može ponuditi našim gostima je i planinarenje.

Planinarenje Apartmani Pliva Priroda je jedno čudo koje daje najviši duševni mir, pa tako šetnjom kroz prirodi i uspinjući se na planinu čovjek se oslobađa negativne energije a obogaćuje se novim emocijama koje su prijeko potrebne za život svakog čovjeka.
Naše planine Vitorog koji je nadmorske visine 1906 metara i Smiljevac koji je na1647 metara nikoga neće ostaviti ravnodušnim a tu su još i Čardak, Đulet i Gorica tako da ljubitelji prirode i planinarenja ima gdje da dođu i uživaju u svim čarima koje pružaju naše planine i rijeke.
Ukoliko su vam potrebni profesinalni vodiči, nesikiraj te, Planinarsko društvo Vitorog iz Šipova se pobrinulo za to tako da u ponudi pored vodiča imate mogućnost boravka i u planinarskom domu Lunja Glava u selu Dragnjić Podovi, kao i obilazak njihovi markiranih staza.

Zato neoklijevajte mnogo, naoružajte se osmjehom i dobrim raspoloženjen i dobro nam došli.

Živjeli …

Vrati se